Hulp en contact

Kom je er niet uit? Mail naar [email protected]. We proberen binnen een paar dagen te reageren.

Veelgestelde vragen

Hoe zeg ik Veeg Pro op?

Open de app Instellingen op je iPhone, tik op je naam en dan op Abonnementen. Kies Veeg en tik op Annuleer abonnement. Doe je dit tijdens de proefperiode, dan betaal je niets.

Ik heb foto's weggeveegd, maar mijn opslag is niet leger

Verwijderde foto's staan nog 30 dagen in het album "Recent verwijderd" van de Foto's-app. Pas als je dat album leegt, komt de ruimte vrij. Gebruik je iCloud-foto's, dan kan het even duren voordat je iPhone het bijwerkt.

Hoe haal ik een contact terug?

Weggeveegde contacten gaan eerst naar de prullenbak in Veeg. Daar kun je ze terugzetten. Veeg maakt bovendien een back-up voordat er echt iets wordt verwijderd.

Ik krijg nog steeds mail van een afzender

Afzenders hebben soms een paar dagen nodig om een afmelding te verwerken. Krijg je na een week nog mail, meld je dan nog eens af of zet de afzender in je mailbox op "blokkeren". Spam is iets anders dan een nieuwsbrief; daar werkt afmelden niet altijd.

Hoe koppel ik mijn mail los?

Tik in Veeg bovenaan Mail op je mailbox en kies Ontkoppel. Je kunt de toegang ook intrekken in je Google-account (Beveiliging › Apps van derden) of Microsoft-account (Privacy › Apps en services).

Ik heb Pro gekocht op een nieuwe telefoon

Tik op het betaalscherm op "Al betaald? Herstel aankopen". Je aankoop staat op je Apple ID.

Voorwaarden

Voor Veeg gelden de standaard gebruiksvoorwaarden van Apple voor apps: Apple Standard EULA.